Csak 200 készül a GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Editionből

Több kedvcsináló után kiderült, hogy nem a GeForce RTX 2077 érkezik, hanem az RTX 2080 Ti, méghozzá Cyberpunk 2077 kiadásban. Az NVIDIA és a CD Projekt együttműködésének gyümölcse alapvetően a rajongókat jutalmazza. 

A RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition alapvetően egy sima RTX 2080 Ti, legalábbis az NVIDIA nem jelezte, hogy másról lenne szó. Azt viszont elárulta a cég, hogy összesen csak 200 darab ilyen videokártyát gyárt, és egyiket sem árulja majd normál csatornákon keresztül. Ehelyett jótékonysági aukciók és ajándékok keretében találnak majd gazdára a kártyák, amelyek ára darabonként 1100 dollár az NVIDIA szerint.


Az NVIDIA összesen 77 darabot ad oda a szerencséseknek, ha valaki pedig kapni szeretne, akkor újra kell tweetelnie a videót, majd megcímkézni egy gamert a válaszoknál #RTXOn címkével, aki szintén izgatott a kártya miatt. Ezután az NVIDIA kiválasztja a szerencsés párosokat (a becímkézett gamerek is kapnak kártyát).

Fotó: NVIDIA

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?