Díjat nyert a ViewSonic legújabb mini projektora

A ViewSonic legújabb, M1 Mini LED Pocket névre hallgató projektora nemrég IF-dizájndíjat kapott, amit alapvetően az ügyes talpának köszönhet. Ez használaton kívül a lencsét védi, tehát igen praktikus tervezés eredménye. Ugyanezzel a komponenssel ráadásul felülre is rögzíthető az eszköz. 

A mini projektor igen hordozhatóra sikerült, mindössze 110 x 104 x 27 milliméteres és 300 grammos. A testre szabhatóság érdekében a hátlapok cserélhetőek, és van beépített akkumulátor is, ami akár 2,4 órát is kibír. Szintén extra a 2 wattos hangszóró, amit a JBL épített be.


Sajnos tudásban már kevésbé erős a projektor: az 50 lumenes ANSI fényerő nem valami magas, a LED-ek pedig 0,2 hüvelykes WVGA ablakot kreálnak, 854 x 480-as felbontással. De legalább 0,64 méterről már tud vetíteni, tehát 1 méterről 39 hüvelykes képet csinál a projektor, amire USB és HDMI portok kerültek.

Fotó: ViewSonic

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?