Jövő héten jöhet Európába a Honor V30

A Honor hivatalos Twitter-fiókja és a pletykák arra utalnak, hogy a Huawei február 24-én több újdonságot is hoz Európába.

Például a Honor V30-at. Sajnos azonban ezen sem lesznek Google-szolgáltatások, ugyanis Amerika korlátozásai miatt továbbra sem férhet hozzá ezekhez a Huawei.


A Huawei gőzerővel fejleszti a saját HMS platformját a Google-szolgáltatások és a népszerű Google appok kiváltása érdekében, de a nyugati piacokon így nem biztos, hogy fenntarthatóan tud majd működni az eladások terén. Ráadásul van rá esély, hogy az amerikai kormány még komolyabb szankciókat vezet be a cég ellen.

Nagy kár, hogy nem sikerül megoldani ezt a helyzetet, ugyanis így újabb kiváló eszközről marad le Európa nagyja, a Honor V30 ugyanis az eddigi tesztek szerint remek középkategóriás készülék, ráadásul Kirin 990 lapka dolgozik benne.

Fotó: XiaomiToday

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?