Így néz ki a Samsung Galaxy Z Flip belülről

Az utóbbi napokban mindenki a Samsung Galaxy Z Flipet akarja szétszedni. Egyrészt keresik az üveget a kijelzőn, másrészt a zsanér strapabíróságát vizsgálnák. 

Zack Nelson is darabokra szedte az összehajtható okostelefont, és arra jutott, hogy ugyanaz a műanyag védőborítás van a panelen, mint a Galaxy Foldnál. Ennek lehámozása tönkreteszi a kijelzőt, ami viszont már nem ugyanaz, mert valóban üveg van a tetején, és el is törik a réteg adott esetben.


A zsanér teljesen új kialakítást kapott, és apró seprűk gondoskodnak róla, hogy a por és a kosz ne jusson be. Az iFixit tesztje szerint viszont ez elég rossz kivitelezés lett, ugyanis amikor egy lila porral töltött zacskóban jól megrázták a mobilt, majd szétszedték, a belseje és a zsanér belseje is mindenhol lila volt.

A zsanéron átbújó kábelekről és a két külön akkumulátorról további érdekességek derülnek ki a videókban, amelyek lényege, hogy előrelépés a Galaxy Z Flip, de még mindig nagyon sérülékeny.

Fotó: Zack Nelson

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?