Egyre jobban tarolnak a Honor viselhető eszközei

Jól zárta a 2019-es évet a Honor, amely éves szinten 21 százalékkal több okostelefont tudott leszállítani a hazai piacán kívül, ráadásul sok országban a top 5 márka közé is bekerült. A Honor viselhető eszközök szintén nagyon népszerűek. 

A Honor számára Oroszország az egyik legnagyobb sikersztori, a régióban ugyanis a Honor eszközökből szállították a második legtöbbet 2019 első három negyedéve során. A cég viselhetői eszközei pedig a legkeresettebbek Oroszországban.


Emellett Nyugat-Európa is rajong a Honor eszközökért, Németországban és Franciaországban is a top 5-be került például a márka, és a HiHonor online áruház is egyre több helyen indul el. A Honor Indiában is igen népszerű a nagyobb piacok közül, de egyébként Magyarországon is keresett márka. A Huawei-t érintő korlátozások azonban a Honorra is hatnak, így kérdéses, hogy mi lesz a jövőben a márka okostelefonjaival.

Fotó: TechRadar

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?