Immerse: az alkalmazás, ami a fülünkre szabja a hangokat

Az Immerse mintát vesz a fülünkről, és olyan jól fogunk hallani a játékokban, mintha tényleg körülöttünk történnének az események. 

A Logitech G nyújt támogatást ahhoz az alkalmazáshoz, ami az Immerse nevet viseli, és lehetőséget nyújt a fejhallgatók hangjainak tényleges személyre szabásához. A jelentősége mindennek abban nyilvánul meg, hogy játék közben sokkal autentikusabb akusztikus élményt kaphatunk, mint korábban. Az Embody által fejlesztett alkalmazás azt ígéri, hogy a fejhallgatón keresztül ugyanúgy hallunk mindent, mintha valós környezetben fülelnénk. Ahhoz, hogy ez így lehessen, a mesterséges intelligencia nyújt segítséget, ami egyénre szabott hangprofilt hoz létre. Mindehhez annyit kell tenni, hogy beszkenneljük a vonatkozó QR-kódot, majd pedig fényképet készítünk a jobb fülünkről.


Kép: Logitech

Amennyiben mindezt végrehajtottuk, az Immerse mesterséges intelligenciája a megfelelő algoritmusokkal analizálja hallószervünket, és megállapítja, hogyan halljuk vele a hangokat. Aki kipróbálta a szolgáltatást, azt állítja, valóban lényegesen jobban hall mindent, és teljesebbé válik a játékélmény, mint korábban. Az alkalmazás jelenleg főleg Logitech G fejhallgatókat támogat, de együttműködik a Beyerdynamic termékeivel is. Így elképzelhető, hogy a későbbiekben a fejlesztő Embody további gyártókkal állapodik majd meg, ami tágítja a kört. Érdemes tudni, hogy az Immerse fizetős alkalmazás, bár mindössze 3 dollár havonta, ennyit pedig lehet megér az, hogy tényleg jobban halljunk mindent, ami a játékokban történik.

Címkép: Embody

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?