A Galaxy S21 különlegessége, hogy mindössze 21 darab készül belőle összesen, és a szemmel látható luxust kedvelő vásárlókat célozza meg. 

Még mielőtt bárki téves következtetéseket vonna le, a Galaxy S21 széria nem a Samsung gyártmánya, hanem azé a Caviaré, melynek tevékenysége a csúcskategóriás telefonok még drágábbá tétele. Korábban is láthattuk már tőlük, hogy képesek egészen durván elrugaszkodni a valóságtól, és olykor talán még az ízléstől is, de ebben az árkategóriában nem mindig az esztétikum számít.

Ezúttal a Samsung Galaxy S20 lett az alanya, és azért kapta a Galaxy S21 elnevezést, mert összesen 21 darab készül a különleges kivitelű eszközből. A 39.900 dolláros, tehát közel 12 millió forintos ár a 24 karátos aranynak, az ónixnak, rubinoknak, és zafíroknak köszönhető. A Fortune fantázianévvel futó kivitel a kártyapakli minden színét felvonultatja, és hozzárendeli egy-egy foglalkozáshoz, vagy éppen emberi érzelemhez, függőséghez, rajongáshoz.

Kép: Techeblog

A gyártó szerint szinte minden embernek van egy olyan rituáléja, ami a szerencséhez kapcsolódik (hívjuk ezt most babonának), és a Caviar tudja, hogy mennyire fontos a szerencse a játékosoknak. Nekik készült ez a kollekció, melyből mindenki ki tudja választanai a számára szimpatikus kivitelt, melyet bármikor magával tud vinni, hogy az szerencsét hozzon neki.

Kép: Techeblog

Ezzel nem is nagyon tudunk vitatkozni, bár akinek van 12 milliója telefonra, annak lehet, hogy nem pont a méregdrága S20 kell ahhoz, hogy a továbbiakban ne csak bukó szériája legyen. ű

Címkép: Techeblog