Samsung Galaxy Z Flip: a Joker kivitelt most azonnal kérjük!

Joker és Harley Quinn is ott vigyorog a másfél millió forintos Samsung Galaxy Z Flip burkolatán. 

Már javában fut a mozikban a Birds of Pray, ami a DC univerzum rajongóit hozza leginkább lázba, ám a Caviar igyekszik meglovagolni a hullámot egy szerfelett exkluzív telefonnal. Tudjuk, hogy ez a cég nem azzal a bizonyos melléktermékkel gurigázik, és ha valamihez hozzányúl, az biztos, hogy nagyon drága, és igencsak egyedi lesz (bár nem feltétlen szép). Most egy Samsung Galaxy Z Flip lett az alanya, amire felkerült a film két fő karaktere, Joker és Harley Quinn. Tessék csak nézni mozgóképen!


Ez még persze nem indokolja az 5210 dolláros árat (ami 1,6 millió forint), kell hozzá a 24 karátos arany dekoráció a kártyapaklik jeleivel. Kör, pikk, káró, treff. A két szereplő alakja kézi festéssel kerül a Galaxy Z Flip burkolatára, így Joker az előlapon látható, míg Harley Quinn a hátoldalon. Az ilyesfajta módon kicsípett telefonból összesen 54 darabot ad el a gyártó, ami elsőre fura szám lehet, ám könnyen elfogadható, ha tudjuk, hogy ennyi lap van egy pakli kártyában, beleértve a két dzsókert is. Azt pedig mindenki eldöntheti maga, hogy megér-e bő másfél milliót egy ilyen csodás eszköz, vagy inkább autót vesz belőle, esetleg felújítja odahaza a vizesblokkot.

Címkép: Sammobile 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?