Így nézne ki a Tesla Cybertruck rendőrgúnyában

Akad, akinek a Cybertruck láttán a Szárnyas Fejvadász jövőképe ugrott be, és ennek megfelelően gondolta tovább a Tesla autóját haszongépjárműként. 

A bevezetőben említett film számos elképzelést tartalmazott a jelenlegi korra, és annak közlekedési szokásaira nézve, és bár a repülő autók még (szerencsére) nem jöttek el, de a hangvezérlés, és az autonóm gördülés már igen. Az sem véletlen, hogy Elon Musk a Cybertruck bemutatóját 2019. novemberére időzítette, hiszen a Ridley Scott filmje is ebben a hónapban került a mozikba annak idején. Most pedig kreatív elmék elképzelték, milyen lenne a Tesla baltával faragott, de futurisztikus négykerekűje munkaautóként. Itt van rögtön az AA, ami remek lehet a nehezebb vontatmányok továbbítására, hiszen a villanymotorok ereje és nyomatéka kiválóan alkalmassá teszi erre (is).


De simán megállná a helyét pizzafutárként is, bár ahhoz már valóban drága egy kicsit, hogy az idehaza általában régi, és olcsón fenntartható autóval dolgozó futárok valaha is beleülhessenek. Nem maradhatott ki a fantáziálásból a rendőrautó sem, mint ahogyan a partiőrség állományában is jól mutat a Cybertruck. Mint látható a galériában, a királyi posta szolgálatában is el lehet képzelni, de taxiként sem lenne csúnya New York utcáin. Gyorsulása, és tekintélyes megjelenése alkalmassá teheti mentőautónak, míg csomagszállítóként kicsit már olyan, mint egy páncélautó.

Címkép és galéria: LeaseFetcher

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?