Kép: Wccftech

Az Origin PC egy komplett játékos gépet telepített a játék Tesla Model S testébe, de tőlük már megszoktuk az extrém ötleteket. 

Az Origin PC elég jól ismert arról, hogy mindig van valamilyen elborult, de nagyon jól kitalált PC installációja. Most éppen azt gondolták ki, hogy alapnak megteszi egy mini Tesla Model S, ami olyan, mint kommunista gyermekkorunk modern pedálos Moszkvicsa. A koncepció az volt, hogy miközben az autócska orrába bekerül a számítógép, továbbra is ellássa a funkcióját, tehát lehessen vele elektromosan gurigázni. A Ludicrous névre hallgató kompozíció adott azért némi kihívást a csapatnak, hiszen meg kellett oldani a gépház szellőztetését. Továbbá tényleg arra törekedtek, hogy az egyébként világító, dudáló, előre ás hátra közlekedő Model S továbbra is megmaradjon olyannak, mint ahogy a gyárból kijött.

De természetesen az Origin PC nem adta fel, hiszen ilyen apróságoktól nem fognak megijedni. Ezért némi munkával a motorháztető alá bekerült a gamer PC kellően izmos konfigurációja. A 12 magos AMD Ryzen processzort folyadék hűti, mint ahogyan az Nvidia GeForce RTX 2080Ti grafikus kártáyt is. Hozzájuk társul a 32 GB Corsair Dominator Platinum RGB RAM, a 2 TB-os Corsair Force Series MP600 SSD a rendszer számára, valamint a 4 TB-os Samsung 860 Pro SSD az egyebeknek. Aki pedig úgy gondolja, hogy pont ilyet szeretne odahaza, annak nagyjából 4,35 millió forintot kell összegyűjtenie ahhoz, hogy az övé legyen. És, hogy miért a leggyorsabb ez a gamer PC? Talán nem is kérdés, hiszen egy Tesla Model S a háza, ami a valóságban azért elég nagyot lép.

Címkép: Wccftech