3 perces filmekkel szuper cuccokat lehet nyerni: Mobilvideó pályázatot indít a Telekom

Idén az interneten rendezik meg a Telekom-féle MagentaFilm Magyar Mobilvideó Fesztivált, amelynek témája a koronavírus-helyzet.

Pályázni május 15-ig lehet maximum 3 perces, mobillal rögzített videók formájában, a leadott pályamű műfaja nem kötött, az lehet dokumentumfilm, rövidjátékfilm, zene klip vagy animációs film. Az elkészült rövidfilmeket WeTransfer, vagy Google Drive linkekként várja a Fesztivál zsűrije a palyazat@magentafilmfeszt.com címen.  Aki pornóban vagy vallási témában gondolkodik, az felejtse el a dolgot, az ilyen műveket azonnal kizárják.


Telekom Mobilvideó pályázat indul

A zsűri által kiválasztott 10 legjobb kisfilmet bemutatják a New York-i Egyetem telefonfilmes seregszemléjén, valamint ezen alkotások nevezésre kerülnek a GlobalShortfilmAwards mobilfilm kategóriájában. A 10 legjobb kap egy elég szuper DJI Osmo stabilizátort, és arra is van esély, hogy a jobb anyagok bekerüljenek a Telekom reklámszpotjaiba, valamint akár bruttó egymillió forintos szerződést is köthetnek az alkotók a céggel.

Aki filmjében a digitalizáció adta megoldásokat keresik, illetve bemutatják a digitális összefogás erejét a kényszerű izoláció közepette azok egy csomó pénzzel járó különdíjat is kaphatnak.
Szóval érdemes belevágni a Telekom mobilvideó pályázatába, 3 perc az semmi, és tök jó dolgokat lehet nyerni!

CSAPÓ!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?