vodafone red logo

Májusban a Vodafone bevezeti új lakossági mobil portfólióját. A két új RED tarifacsomagot a felhasználói szokások változásának hatására alkotta meg a Vodafone.

Az új tarifák közül a RED Free 10 990 Ft-os havidíjért 10Mbit/sec le- és feltöltési sebeséggel biztosítja a korlátlan adatforgalmat, míg a RED Infinity World havi 15 990 Ft-os díjért nyújtja a korlátlanság élményét a sebesség maximálása nélkül. Azon ügyfelek, akik vezetékes Vodafone szolgáltatással is rendelkeznek, számukra előbbi már 8 990 Ft-os, míg utóbbi 12 490 Ft-os kedvezményes havidíjért érhető el.

Mivel a RED Infinity csomag eddig is létezett, az újdonság a „World” szócskában leledzik, ami azt takarja hogy szemben az eddigi csomaggal, ami Magyarország mellett csupán az EU országaiban kínált ingyen, korlátlan adatroamingot, ez az új csomag már a világ komoly részén elérhetővé teszt azt.

„A Vodafone Magyarország az új Red díjcsomagokkal megteremtette a korlátlanság lehetőségét, viszont ahhoz, hogy az ügyfeleink ezt a lehetőséget maximálisan kihasználhassák, a korlátlan adatkereten túl, szükséges az ügyfelek részéről egyfajta internethasználattal kapcsolatos tudatosság is, és nekünk felelős mobilszolgáltatóként célunk és kötelességünk, hogy ebben a témában is elindítsunk egy diskurzust.” – mondta el Révész Balázs.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!