Egyre több országban lehet előfizetni a Google Play Pass szolgáltatásra

Tavaly szeptemberben indult el a Google Play Pass, most újabb országokban válik elérhetővé.

A Google még tavaly szeptemberben indította el a Play Pass előfizetői szolgáltatást, amelynek keretében havi 4,99 dollárért több mint 350 appot és játékot lehet elérni a Play Áruházból, reklámok, in-app vásárlások és bármilyen fizetési kötelezettség nélkül. A szolgáltatás most végre elkezdett terjedni, Amerikában már van éves előfizetési csomag, havi 29,99 dollárért. Ez egyelőre csak ott elérhető.


Maga a szolgáltatás, a havidíjas formája mellett azonban végre néhány új piacon is megjelenik. Hamarosan Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Írországban, Olaszországban, Új-Zélandon, Spanyolországban és Nagy-Britanniában is használható lesz az androidos eszközökön. A Google ezen felül az elmúlt hónapokban újabb 150 alkalmazással bővítette a szolgáltatás kínálatát, és havi szinten ígér friss tartalmakat.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?