Könnyen javítható a Samsung legújabb vezeték nélküli fülhallgatója

Az iFixit darabokra bontotta a Samsung Galaxy Buds Live fülhallgatót, és kellemes meglepetések sora érte. 

Manapság nem divat javítható és fejleszthető tech termékeket gyártani, hiszen jövedelmezőbb a cégeknek, ha rendszeresen újakat veszünk. Ez a mentalitás érezhető a mobilokon és azok kiegészítőin, például a vezeték nélküli fülhallgatókon és összeszerelésükön is. Éppen ezért volt meglepő az iFixit szakemberei számára az, amit találtak a Samsung Galaxy Buds Live vezeték nélküli fülhallgató szétbontásakor.


Az újdonság szokatlanul könnyedén javítható, a vesés dizájn különösebb szenvedés nélkül megbontható, egyszerű felnyitni a házat, a legtöbb hardver pár csavar kiszedése után cserélhető, az akkumulátor is. Babnak pedig nem csak a felhasználók hívják a fülhallgatókat, hanem a Samsung is: a csatlakozókra „bab bal” és „bab jobb” feliratokat nyomtak.

Az Apple AirPodsokkal szemben néhány év múlva nem kell majd a kukába dobni a Galaxy Buds Live-ot például azért, mert az akku elavult: az könnyedén cserélhető lesz újra egy szervizben.

Fotó: iFixit

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?