Az új Samsung Galaxy Z Fold2 okostelefon nagyobb fedlapi kijelzővel és a hatalmas főképernyővel érkezik!

A Galaxy Z Fold2 esetében a merész formavilág továbbfejlesztett mérnöki megoldásokkal párosul, így a felhasználók még nyugodtabban hajtogathatják majd a telefon kijelzőjét.

Samsung z fold2

A telefon átvette például a Z Flip szuper tulajdonságát, hogy kihajtva is megállíthatjuk az asztalon, így egy mini laptopot kapunk!

A fedlapi kijelző nem mellesleg 6,2 colosra nőtt így teljes értékű felületként használható, de a telefon csodája még mindig a kihajtva 7,6 colos főképernyő, mely a minimálisra csökkentett káváknak, a kijelzőbe belesimuló Előlapi kamerának és a 120 Hz adaptív frissítési rátának köszönhetően a piac legjobbjait utasítja maga mögé. 

Samsung Galaxy Z Fold2

A telefon a Galaxy Z Flip-ben bemutatott seprű technológiával érkezik, amely eltávolítja a port és az apró részecskéket a készülékház és a zsanér közül. A Samsung harmadik generációs fejlesztéseinek köszönhetően a Z Fold2 esetében a mechanizmus a korábbinál jóval kisebb helyen fér el, miközben nagyobb védelmet nyújt a készüléknek. A Galaxy Z Fold2 rejtett zsanérja teljesen új vágási technológiával, módosított rost elrendezéssel és sűrűséggel készül. 

Pontos rögzítés és lejátszás 

Hajlított módban minden eddiginél egyszerűbb a különböző tartalmak rögzítése és azok valós idejű visszanézése. A rögzítés nézet móddal a felhasználóknak ehhez a kamera alkalmazást sem kell elhagyniuk. A főképernyő alsó felén megjelenik az elkészült fotó vagy videó, vagy a legutóbbi öt felvétel, a felső részen pedig az éppen rögzített anyag előnézete látható. 

A lehető legjobb teljesítmény minden pillanatban

Ezt a telefon 12 giga RAM segítségével éri el, ami laptopban sem semmi, még manapság sem. A háttértár sajnos csak 256 gigás, de a felhő korában ez azért sok mindenre elegendő.

A telefonnal a felhasználók a teljeskörű 5G kompatibilitásnak köszönhetően ultragyors 5G sebességet érhetünk el, a 4500 mAh kapacitású Intelligens akkumulátor és a szupergyors töltés pedig abban segít, hogy több feladatot fejezhessünk be anélkül, hogy aggódnunk kellene az akkumulátor élettartama miatt. A Galaxy Z Fold2 a Samsung DeX vezeték nélküli kapcsolatával a kábelek káosza nélkül kínál hatékony munkavégzést, míg az UWB (ultra szélessávú) technológia integrációjával gyorsan és egyszerűen megoszthatók a fájlok, a fényképek vagy a videók a közeli megosztás funkció használatával.

A készülék már előrendelhető potpm 750 000 forintért.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!