A Samsung virtuális eseményen jelentette be az újdonságait

A karanténhelyzetre reagálva rengeteg gyártói esemény, konferencia és kiállítás maradt már el és a legtöbb cég igyekezett valamilyen online felületen keresztül bejelenteni az újdonságait. Ez a zárt körű videokonferenciáktól a nyilvános Youtube közvetítésekig sokféle módon zajlott, de a Samsung virtuális eseményen keresztül oldotta meg a dolgot és így ő gurította eddig a legnagyobbat.

A Samsung virtuális konferenciáján, mely a Life Unstoppable, az Élet Megállíthatatlan”kódnevet” kapta, készülékek egész sorát jelentették be.


The Premiere Samsung virtuális esemény

A vállalt bejelentette legújabb Lifestyle termékét, a The Premiere okos projektort, és az Odyssey G55 gamer monitort. A mobil szekciót a Galaxy Tab A7, a Galaxy Fit2, a A42 5G és a Galaxy Z Fold2 és az ezekhez is használható vezeték nélküli tripla töltőpad képviselte.

Samsung virtuális esemény

A háztatási eszközök területéről pedig a SpaceMax technológiával rendelkező RB7300T Classic hűtőszekrény, a végre Európában is elérhetővé válió, személyre szabható Bespoke sorozat, a WW9800T mosógép és a DV8000T szárítógép, melyik mindegyike „okos”, tehát rendszerbe kapcsolható az okosotthon rendszerünkkel.

Az eseményen bemutatta legújabb okos projektorát, a The Premiere-t, amely különleges házimozi élményt kínál. A projektor 120- és 130 col átlójú kép kivetítésére képes. A megoldással a felhasználók helyet takaríthatnak meg az otthonukban, az erőteljes beépített mélynyomóval, az Acoustic Beam térhangzással és a hármas lézerrel pedig 4K képminőségre és lenyűgöző hangzásra képes. (a Samsung szerint, de reméljük, mi is kipróbálhatjuk majd a dolgot). A Premiere LSP9T a Samsung első HDR10+ tanúsítvánnyal rendelkező projektora, Magyarországon várhatóan az ősz folyamán lesz elérhető.

Ahogy a bemutatott termékek legtöbbje is, ezeket pedig érkezési sorrendben mi is folyamatosan tesztelni fogjuk majd.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?