Szeptember 22-én mutatja be a legújabb Nokia mobiljait a HMD Global, és a márka számára új korszakot is ígér innentől. 

A HMD Global igen nehéz hónapokon van túl, ugyanis hiába startolt ígéretesen a Nokia újraindítása, végül nagyon ellaposodott a márka és annak eladásai, ráadásul egyetlen normál csúcsmobilt sem tudtak mutatni. A világjárvány kirobbanása óta pedig minden borult a cégnél, elhalasztották az összes újdonságukat is. Végül a Qualcomm és a Google komoly összeggel szállt be a HMD Global Nokia márkájába, és ennek most hamarosan az eredményét is megnézhetjük.

Szeptember 22-én a HMD Global bemutatja a legújabb Nokia mobilokat, és a vállalat szerint ez egy új korszakot is elindít a Nokia életében. Juho Sarvikas termékigazgató a Twitteren nyereményjátékokat és egy különleges vendéget is ígért. A tippek szerint utóbbi egy YouTuber lehet, aki a Nokia márkanagykövetévé válik a jövőben.

A régóta esedékes Nokia 8.3 5G valószínűleg ott lesz a bemutatón, és több új olcsó modellről is beszélnek. Azt nem tudni, hogy a régóta várt rendes Nokia csúcsmobil befut-e ebben a hónapban, illetve, hogy mennyire komolyak a Nokia tervei az új korszakot illetően.

Fotó: HMD Global