Elrabolták a megosztó magyar netsztár, Cyla Instagram fiókját. Hová fajult a világ?

Kajdi Csaba az elmúlt egy évben vált az egyik legnépszerűbb hazai influencerré, de egy elég alaptrükkel verték át, ami miatt bukta az Instáját, 200 000+ követővel együtt. De már van új Cyla Instagram!

A Visage modellügynökség tulajdonosa, vezetője, a Cyla művésznéven futó Kajdi Csaba az elmúlt egy-másfél évben bebizonyította, hogy nem kell ahhoz pusztító marketinggépezetnek düffögnie a háttérben, hogy valakiből itthon sztár lehessen.


Eredeti, a celebekbe beleálló stílusával hamar komoly rajongótábort épített magának, tv műsorokban kapott szerepet, és a közelmúltban Instagram követőinek száma már átlépte a 240 000 főt is. Na, mindez egyik pillanatról a másikra tűnt el az elmúlt 24 órában. Kapott egy hivatalosnak tűnő űrlapot, amiben úgy tűnt, hogy maga a közösségi oldal mögött álló cég tájékoztatja, hogy feltörték a fiókját. Ahhoz, hogy a problémát elhárítsák elkérték a jelszavát, amit persze meg is adott. Azonban a levelet nem az Instagram küldte, hanem rosszindulatú kiberbűnözők, akik a jelszó birtokában könnyedén át tudták venni a profil felett az irányítást, és kizárták onnan Kajdi Csabát.


Ez elég egyszerű alaptrükk, aminek már sokan bedőltek korábban is, de ez nyilván nem nagyon vigasztal senkit. Viszont a rajongóknak nem kell aggódniuk. Kajdi Csaba azóta már indított egy új profilt, van megint Cyla Instagram! Elég sokatmondó, hogy kevesebb mint fél nap alatt elérte a követők száma a harmincezret, úgy, hogy három órával ezelőtt még csak 17 000-en állt a számláló. Szóval valószínűleg egész hamar talpra fogja állítani ismét ezt az online felületet.

Van új Cyla Instagram

A tanulság: figyeljen mindenki, a könyörtelen netgengszterek lesben állnak, hogy lecsapjanak gyanútlan áldozatukra! Az új Cyla Instagram fiókért katt ide, a hackereknek meg taka van! Az egyébként nem világos, hogy miért rabol el valaki egy Insta-fiókot. Lehet, hogy zsarolási alapnak használták, de ezek a részletek nem tiszták még. Régen gyerekeket raboltak, ma meg közösségi oldal profilokat, hová fajult a világ?

[sc name=”facebook” ]

(a kép forrása: Glamour.hu)

(a nyitókép forrása: MarieClaire.hu)

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?