Jön a Telenor vállalatoknak szánt vezetékes internet-szolgáltatása

Háromféle, közép- és nagyvállalati ügyfelek számára szánt vezetékes internetszolgáltatással rukkolt elő a Telenor, amelynek mindegyike más-más üzleti igényt elégít ki. Ezzel a lépéssel Magyarország második legnagyobb mobilszolgáltatója kilépett a „mobile-only” szerepkörből. 

A Telenor üzleti ügyfeleinek ezidáig mobilinternet alapú, kis- és nagyképernyős mobilinternet-szolgáltatásra volt lehetősége, amelyek mellett egy szűkebb réteg M2M/IoT, tömeges SMS és mobilhíd megoldásokat is elérhetett. A mostani lépéssel azonban a hazai mobilszolgáltató belépett a vezetékes internetet kínáló világába is, ahol akár kiegészítő, akár önálló szolgáltatásként is igénybe vehetőek az általuk megalkotott üzleti csomagok.


A Telenor ígérete szerint a három vezetékes internetet kínáló csomag közös jellemzője a garantált, nagy sebességű, szimmetrikus le- és feltöltési sávszélesség választhatóan 2 és 1000 Mbps között, a 24/7-es ügyféltámogatás, a rövid telepítési idő és a rugalmas választási lehetőség a végpont kialakításának tekintetében: réz, optikai alapú kábeles, vagy dedikált vezetéknélküli összeköttetés közül dönthetünk.

Az utóbbi esetben dedikált, zárt frekvenciás vezetéknélküli kapcsolattal kerül kiépítésre az internet, amellyel elkerülhető a telephelyek vagy épületek közötti időigényes és sokszor problémás vezetékes fizikai hálózat kiépítése.

telenor

A Telenor Hiperline Bérelt Vonali szolgáltatás elsősorban azoknak ajánlott, akiknek fontos a távol lévő helyi vállalati hálózatok vagy szerverek hatékony és megbízható összekapcsolása. A menedzselt bérelt vonali szolgáltatás fix telepítésű végpontokat  képes összekötni, így a különböző városokban lévő telephelyek összekapcsolása sem jelenthet gondot, ahol az egyes hálózati végpontok között transzparens átviteli kapacitást is biztosítanak.

A Telenor Hiperline Bérelt Vonali Internet szolgáltatás fix IP tartománnyal, bélelt vonali összeköttetésen keresztül kínál nagysebességű, korlátlan internet-hozzáférési szolgáltatást: a Telenor legalább egy /30-as IPv4 tartományt rendelve a szolgáltatáshoz nyújt kijáratot a belföldi és nemzetközi internet csomópontok felé.

A Telenor Hiperline IP VPN szolgáltatás egy olyan magánhálózati szolgáltatás, amely több, fix telepítésű végpontot (telephelyeket) garantált, nagy sebességű, szimmetrikus kapcsolattal képes összekötni, és biztonságos privát hálózatot biztosít az előfizetők számára, ahol még az is kiválasztható, hogy centralizált vagy teljesen egyenrangú kommunikáció legyen a végpontok között.

A szolgáltatásokról további információt ide kattintva találhattok.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?