Több oldalt is ingyenessé tett a Vodafone a járvány miatt

A koronavírus járványra való tekintettel több oldalt is felszámolt adatforgalom nélkül tesz elérhetővé a Vodafone, ezzel segítve a lakosság és a vállalatok tájékoztatását. 

Az új kezdeményezés keretében számos oktatási és álláskereső portál, illetve a helyi iparkamarák honlapjai is adatforgalom nélkül látogathatók a Vodafone ügyfelei számára. A gazdaság működését segítő intézkedés 2020. november 16-tól kezdődően lépett érvénybe, amelynek lényege, hogy az adatforgalom generálása nélkül érhetünk el olyan oldalakat, amelyek a legfontosabb központi (kormányzati, önkormányzati, állami és európai uniós) programokat, intézkedéseket és információkat tartalmazzák.


Ezzel a rendelkezéssel olyan intézmények oldalai váltak ingyenesen elérhetővé, mint a a VALI – Vállalkozói Információs Portált, valamint a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat, a Virtuális Munkaerőpiac Portál, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal.

Vodafone-koronavírus
Forrás: Broadband Tv News

A Vodafone Magyarország a koronavírus járvány kirobbanása óta folyamatosan vezetett be olyan szolgáltatásokat és kedvezményeket, amelyek segíthetik a lakosságot és a vállalkozásokat a következő hónapokban az egészségügyi óvintézkedések tájékoztatásában és a munkahelyek megóvásában. A járvány tavaszi indulásakor elérhetővé tettek különböző oktatási tartalmakat is, és ingyen beszélgetéssel segítették a 65 év felettieket és az egészségügyi dolgozókat. Az említetteken túl a vállalat digitális eszközökkel is segítette a rászorulókat.

Az alábbi linkre kattintva nézhetitek meg, hogy mely oldalak váltak ingyenesen elérhetővé a Vodafone ügyfelei számára.

[sc name=”facebook” ]
Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?