Okosmonitorokat dob piacra a Samsung

A Samsung Smart Monitor szériájának darabjai egyszerre látnák el a munka és a szórakoztató eszközök szerepét is. 

A Samsungnak nem idegen a különleges monitorok kiadása, ilyen például a tavaly debütált Space Monitor is, amely egyedülálló módon visszatolható, úgy hogy egészen a falhoz simuljon, felszabadítva ezzel a munkaterületet.


Az új Smart Monitor M5 és M7 asztali monitorok alapvetően a home office időszakra készültek, és a gyártó saját fejlesztésű Tizen rendszerével futnak. A koreai vállalat célja az, hogy a távmunkára kényszerült ember egy készülékben kapja meg a munkára és a szórakozásra alkalmas monitort.

samsung-smart-monitor
Forrás: Samsung

A Samsung újgenerációs monitorain a Tizen 5.5-ös verziója fut, amely abból a szempontból lesz fontos, hogy a felhasználók a gyártó alkalmazásboltjából számos appot letölthetnek, így gond nélkül szörfölhetünk például majd olyan streamingszolgáltatók oldalán, mint a Netflix, a Hulu vagy az Apple Tv.

A a vállalat állítása szerint a Samsung Smart Monitor széria az első olyan monitoroknak ad otthont, amelyek ötvözik a csúcskategóriás médiaszolgáltatásokat, a mobilkapcsolatot és a PC-képességeket. A felhozatalban a vállalattól jól ismert Bixby személyi asszisztens is segít a hangvezérlésben, a kijelzők továbbá az egyre több okoseszköz által használt szemkímélő üzemmódot is támogatják. A monitorokhoz emellett pedig távirányító is jár.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?