A Telekom kínálatába érkeznek elsőként a hatodik generációs Wi-Fi 6 szabványú eszközök, amelyek még stabilabb internetkapcsolatot ígérnek. 

A sokat ígérő legújabb Wi-Fi technológia elsőként Magyarországon a Telekom kínálatában lesz elérhető, amely szélsebes internetelérést kínál a felhasználóknak. A Magyar Telekom idén áprilisban indította el kereskedelmi 5G szolgáltatását, amely Budapest és Budaörs mellett már 21 Balaton parti településen, valamint öt megyeszékhelyen (Zalaegerszeg, Debrecen, Szeged, Kecskemét és Szombathely) szolgáltat gigabites sebességű mobilnetet a Telekom ügyfeleinek.

Igaz, ami igaz, egyre több csúcskategóriás mobil és notebook érkezik Wi-Fi 6 képességgel, ám azoknak sem kell lemondani a villámgyors netről, akiknek nem csücsülnek otthon ilyen készülékek a polcain, ugyanis a Telekom új Wi-Fi 6-os routerei kompatibilisek a korábbi szabványú készülékekkel is.

wi-fi-6-telekom
Forrás: Portfolio

A Wi-Fi 6 által kínált minőséget a Telekom ügyfelei kezdetben kétféle formában érhetik el. Optikai hálózaton azok az új előfizetők élhetnek vele, akik a legmagasabb maximális letöltési sebességű internet csomagokat (Gigaerős Net 1000/1000 vagy Gigaerős Net 2000/1000) választják, illetve meglévő internet- előfizetőként alacsonyabb maximális letöltési sebességet tartalmazó csomagokból a Gigaerős Net 1000/1000 és a Gigaerős Net 2000/1000 díjcsomagokra váltanak. A másik opció pedig az, hogy a Wi-Fi Extra szolgáltatás keretében megjelenő, új Wi-Fi 6 eszközöket rendelik meg az ügyfelek.

A további információkért látogassatok el erre az oldalra: https://www.telekom.hu/lakossagi/keszulekek/egyeb-keszulekek/wifiextra-varazslo

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!