The Frame TV Magnum Photos 3 (1)
Forrás: AI Bawaba

Húsz csodaszép utazós képpel bővítette a Samsung a The Frame készülékeire letölthető műalkotások kínálatát.

A Samsung már nem egyszer bizonyította, hogy a televíziós univerzum igenis tágítható, nem is olyan rég például a The Frame legfrissebb változatával rukkolt elő, amely egy az egyben olyan, mintha egy valódi képkeret lenne. A levehető és ízléses mágneses keret mellett egy exkluzív szolgáltatás segíti az igazán művészi élmény kialakítását, amely révén különböző alkotások, rajzok, festmények, illusztrációk jeleníthetők meg a képernyőn.

A Samsung a Magnum Photos fotóügynökséggel karöltve úgy döntött, hogy bővíti a letölthető képek listáját, méghozzá népszerű úti célokat bemutató fényképválogatásokkal. Az utazós képek előrukkolásához az adta az ötletet, hogy a koronavírus miatt a felhasználók világszerte kevesebbet utazhattak az elmúlt hónapokban, így a Samsung a körutazás élményét az otthonokban kívánja megteremteni.

The-Frame-TV-Magnum_dl1-1
Forrás: Samsung

Akit érdekelnek a mutatós képek – amelyek egy-egy rendkívüli helyszínt vagy
időszakot örökítenek meg, olyan világhírű fényképészek alkotásaival, mint Elliott Erwitt, Burt Glinn, Stuart Franklin, Thomas Hoepker va y Bruno Barbey – azoknak érdemes tudni, hogy a képek december 14-ig ingyenesen elérhetőek a The Frame TV Art Store kínálatában, ezután azonban külön, előfizetés részeként lesznek megvásárolhatók.

A Samsug Art Store kínálatára egyébként nem lehet panaszunk, ugyanis a Magnum képeivel együtt már több mint 1400 műalkotást és fotót tartalmaz 4K minőségben, olyan világszerte ismert múzeumok és galériák jóvoltából, mint a magyar Szépművészeti Múzeum, a madridi Prado Múzeum, a bécsi Albertina, a londoni Tate Modern, a firenzei Uffizi képtár, az amszterdami Van Gogh Múzeum, a szentpétervári Hermitage és a LUMAS.

A TV és a művészet szerelemgyerekének is tartott The Frame kapcsán egyébként már mi is beszámoltunk a tapasztalatainkról, ide kattintva elolvashatják, hogy mi tetszett vagy éppen nem tetszett a Samsung egyik legeredetibb készülékében. A The Frame TV készülékekkel kapcsolatban, itt érhettek több információt!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!