Íme a Háziállatok Vidám Fotóversenyének idei nyertesei

A Mars Petcare Comedy Pet Photo Awards versenyén a háziállatok mérettethették meg magukat a legviccesebb állat díjáért folyó küzdelemben. 

A versenyen kutyák, macskák, lovak és még sok-sok más háziállat szállt ringbe, ugyanis számtalan kategóriában keresték a legjópofább képeket. Ezekből mutatunk most párat!


A fődíjat és a kutya kategória első helyezését egyaránt Elke Vogelsang nyerte el, aki a menhelyről örökbe fogadott spanyol agarától (Galgo Español) készített felvételt, melynek címe Őrkutya szolgálatban. Gazdija elbeszélése alapján a 8 hónaposan hozzájuk került kutyus még ma, 13 éves korában is csupa játék és bohóckodás.

Forrás: Comedy pet Photo

A cica kategóriában Malgorzata (Gosia) Russell győzött, az egyéves cicájáról, Basillal készült képével, amely a Miért vagy fejjel lefelé, Anyu? címet viseli. A gazdi elmondása szerint a reggeli rutinukhoz tartozik, hogy a cica és ő együtt kergetőznek a kertben.

Comedy-Pet-Photo
Forrás: Comedy Pet Photo

Az egyik kisállat kategóriában Anne Linder aratott győzelmet, képének a Drámakirálynő nevet adva. Anne szerint nincs is szebb annál, mint látni egy nyuszit hatalmasat ásítani.

Forrás: CPH

A lovas kategória élére Magdalena Strakova került, aki Pletykás lányok képével aratott osztatlan sikert. Strakova éppen a lovakat fotózta egy réten, amikor ez a három paci egyszer csak összeált, és olyanok voltak, mintha pletykálkodnának, akárcsak a kuncogó diáklányok.

comedy-pet-photo
Forrás: CPH

A további hipercuki képeket ide kattintva nézhetitek meg.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?