A Telenor most 100 GB ingyenes, szabadon felhasználható adatforgalmat biztosít Magyarországon Hipernet Home+, Hipernet Home, Hipernet és MyHipernet Home, Digitális Jólét 2GB tarifacsaládok tarifáit használó lakossági ügyfelei számára. 

Magyarország második legnagyobb mobilszolgáltatója iskolai igazolás nélkül 100 GB ingyenes adatforgalmat ad 30 napra az ügyfeleinek, ezzel segítve a home office és a digitális oktatás gondtalan működését. Az ingyenes, egyszeri 100 GB adatjegyet a lakossági ügyfelek a MyTelenor online önkiszolgáló felületen, a MyTelenor alkalmazásban, a 1220-as telefonos ügyfélszolgálaton és a Telenor üzleteiben is aktiválhatják, ám a jelenlegi időszakban inkább az érintkezésmentes, online csatornák használatát javasolja a szolgáltató.

Nem ez azonban az egyetlen intézkedés, amellyel a Telenor támogatni kívánja ügyfeleit ezekben a vészterhes időkben. A mobilszolgáltató november 27-től hálózatán ingyenesen elérhetővé tette a főbb oktatással kapcsolatos weboldalak elérhetőségét minden előfizetője számára, mely tehát azt jelenti, hogy ezek az oldalak felszámolt adatforgalom nélkül is látogathatók A járványra való tekintettel a szolgáltató azoknak az ügyfeleinek szeretne segíteni, akik az otthoni munka és tanulás miatt nagyobb adatforgalmat generálnak.

telenor-100-gb
Forrás: Napi

A Telenor legújabb, + 100 GB-os ingyenes ajánlata december 1 és 31 között vehető igénybe, így, ha az aktiválástól számítva az ünnepek is beleesnek a 30 napba, úgy ezt az időszakot, a családdal és barátokkal való kapcsolattartást is gondtalanabbá teheti a a most bejelentett ingyenes adatjegy.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!