A koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel a Telenor Magyarország minden előfizetője számára ingyenesen elérhetővé teszi az otthontanuláshoz szükséges legszükségesebb oktatási weboldalak elérését.

Bár a vállalat szolgáltatásai nem tartoznak a díjmentes, helyhez kötött internet-hozzáférésről szóló kormányrendelet hatálya alá, a HiperSuli oktatási program létrehozójaként a Telenor az ügyfelei számára elérhetővé teszi a digitális oktatásban nélkülözhetetlen weboldalak ingyenes elérését, amelyek az általános és középiskolás korosztály mellett a felsőoktatásban tanulók számára is hasznosak lehetnek.

Az oldalakhoz való ingyenes hozzáférés a vírushelyzet miatt bevezetett vészhelyzeti intézkedések idejére szól, így november 27-től egészen 2021. február 8-ig elérhető minden Telenor ügyfél számára, amelynek igénybevételéhez az előfizetőknek semmilyen különösebb teendője nincs.

telenor-felsőoktatási
Forrás: Hvg

“Öt éve dolgozunk a Hipersuli programunkban azért, hogy fejlesszük az elérhető digitális oktatási módszertanokat és támogassuk az online oktatásra és újításokra nyitott pedagógusok munkáját. Emellett büszke támogatója vagyunk a KórházSuli és az E-Tanoda kezdeményezéseknek. Ezért is volt magától értetődő számunkra, hogy a vírushelyzet miatt bevezetett korlátozások idején egy olyan megoldást kell találnunk, amellyel a lehető legtöbb otthon tanulónak valós segítséget nyújthatunk” – mondta Mészáros Attila, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója.

A forgalmi díjmentességgel elérhető oktatási oldalak listája a Hipersuli weboldalon érhető el. Ezen weboldalak látogatása sem mobileszközön, sem nagyképernyős Hipernet hozzáférés esetén nem terheli a tarifába foglalt adatkeretet, azaz ingyenessé válik a cég előfizetői számára.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!