Kedvező áron, mindössze 500 Ft-ért cserébe biztosít 100 GB internetet a Telenor, melyet a vállalat lakossági számlás és kártyás, valamint flottás és kisvállalkozói ügyfelei vehetnek igénybe. 

A Telenor reprezentatív kutatásából az derült ki, hogy idén Karácsonykor a megkérdezettek 75%-a számol azzal, hogy azokkal, akikkel máskor személyesen találkozik az ünnepek alatt, most a kapcsolattartást más módon oldja meg: 51%-uk valószínűleg chat appokon küld szeretteinek szöveges üzenetet, 42% pedig videohívást indít, de a válaszadók ötödénél a több fős, családi videohívás is opciónak ígérkezik az ünneplésre. Ez adta az ötletet a Telenornak arra, hogy kedvező áron, mindössze 500 Ft-ért 100 GB belföldi mobilnetet biztosítson ügyfeleinek, hogy ne okozzon problémát az ünnepek alatti online kommunikáció.

A szolgáltató ügyfelei a MyTelenor alkalmazásban december minden hétvégéjére mindössze 500 forintért vásárolhatnak 100 GB-os egyszeri, kiegészítő adatjegyet, melyből 1 GB-ot a az 1. roaming díjzónában is felhasználhatnak. A Telenor akcióját a vállalat azon ügyfelei vehetik igénybe, akik lakossági, kisvállalkozói, flottás számlás vagy kártyás, hangalapú publikus vagy zártkörű tarifát használnak.

telenor-100-gb-500-ft
Fotó: Honeycomb Agency

A 100 GB mobilnet a decemberi hétvégeken – december 4-5-6., december 11-12-13., és december 18-19-20. – pénteken 0 órától aktiválható, és az adott hétvégén vasárnap 24 óráig használható fel. Ha Karácsonyra szeretnénk időzíteni a kedvező áron elérhető internetet, akkor pedig már december 22-től érvényesíthetjük, mely egészen december 27-ig lesz érvényben.

Az ünnepi adatjegy a MyTelenor alkalmazásban aktiválható, amely Androidra elérhető a Play Áruházban, iOS-re az AppStore-ban, valamint a Huawei AppGallery-ben. A kisvállalati ügyfelek SMS-ben is megrendelhetik a XMAS100 szó 1744-es számra történő küldésével.

A Telenor a szintén decemberben igénybe vehető, 30 napra szóló, egyszeri 100 GB ingyenes adatforgalmat is kínál minden Hipernet Home+, Hipernet Home, Hipernet, MyHipernet Home és Digitális Jólét 2GB tarifacsaládok tarifáit használó lakossági előfizetői számára, ezzel segítve a járványhelyzet miatt kialakult otthoni munkát és tanulást.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!