Könnyű kijelzőt cserélni a Google Pixel 5-ben

Zack Nelson az alapos stressztesztje után darabokra szedte a Google aktuális csúcsmobilját. 

Zack Nelson, a népszerű JerryRigEverything YouTube-csatorna tulajdonosa egy szokásos stresszteszt keretében nagyon durván megkínozta a Google Pixel 5 mobilt.


A kínzás során arra jutott, hogy a műanyag külső sokkal vastagabb, mint gondoltunk, és inkább fém szerkezetes a készülék, mintsem konkrét fémvázas. Ennek ellenére nagyon strapabíró és tartós, csak a Google megfogalmazása félrevezető. A Pixel 5 egyébként jól bírta az acetont is, nem tett kárt a készülékben.

A boncolós videó egyik érdekessége pedig az volt, hogy csavarok nélkül állt össze a készülékház. A kijelzőt pár kampó mellett ragasztó tartja a helyén, belül pedig csak egy kábel van, így a kijelzőcsere elképesztően könnyen megy ennél a készüléknél. Még csavarhúzó sem kell hozzá (persze ettől otthon nem ajánlott kísérletezni a folyamattal).

A videóban látható a rezgő hangszóró a képernyő mögött, illetve az a furcsa dolog, hogy az akkumulátor részben az alaplapon helyezkedik el.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Zack Nelson

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?