A Thor: Ragnarok rendezője futtatja az Xbox Series X filmet

Taika Waititi, a zseniális rendező, akinek többek között a Thor: Ragnarok is köszönhető, ezúttal az Xbox Series X kapcsán gyártott egy bő 3 perces kisfilmet az álmokról. 

Az Xbox Series X esetében ugyanúgy készlethiányokról tudni, mint riválisánál, a PlayStation 5-nél. Ennek ellenére a reklámnak mennie kell, és ezúttal a neves rendező, Taika Waititi kezében volt a rendezés lehetősége. Aki látta a Thor: Ragnarokot, vagy a Vademberek Hajszáját, az tudja, hogy emberünk képes olyan könyvet írni, ami lehet fordulatos, humoros, elgondolkodtató, vagy éppen teljesen elmeháborodott is. Waititi most sem tagadta meg magát, és természetesen került egy csavar a történetbe, amit érthető okokból nem árulunk el, mert miért is lőnénk el a poént?


A filmecske főszereplője Krystal Holmes, akit elvileg MoonLiteWolf néven ismerhetünk, és szerkesztőként, streamerként, YouTuberként, játékosként, valamint művészként definiálja magát. A Lucid Odyssey címet viselő háromperces videó pedig azt mutatja be, hogy az Xbox Series X segítségével egészen varázslatos élmények érhetnek bennünket. Akinek tetszik a rövidfilm, annak jó hír lehet, hogy a Microsoft nem csupán egyszeri alkalommal tervezte az ilyesfajta reklámot. A továbbiakban újabb, jól ismert rendezőket, hírességeket, és influenszereket láthatunk, bár az már kérdés, hogy utóbbiaknak mennyire fogunk örülni. Ami pedig magát a konzolt illeti, talán valamivel nagyobb eséllyel száll szembe a Sony gyártotta riválissal, hiszen csak az induló napon elment belőle egy halom.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?