Megérkezett az Apple saját fejlesztésű fejhallgatója, a méregdrága AirPods Max

AirPods Studio néven vártuk, végül AirPods Max néven érkezett meg az Apple saját fejlesztésű fejhallgatója, amely borsos árához kristálytiszta hangzást és radikálisan új designt ígér a gyártó. 

Még májusban indultak el a pletykák az Apple saját fejlesztésű vezeték nélküli fejhallgatójáról, és bár sokáig kérdéses volt, hogy egyáltalán lesz-e ilyen termék, most végre lekerült róla a lepel.


Az Apple a kényelemre, a realisztikus hangzásra és az aktív zajszűrésre helyezte a hangsúlyt AirPods Max esetében, mely folyamatosan figyeli a lejátszott tartalmat. Elfelejthetjük a fejet rengegető, fejfájdító basszusokat is, ugyanis az Apple inkább a részletes és kifinomult hangzást helyezte előtérbe.

A fejhallgató a kényelem mellett utasításokat is képes fogadni, Siri, az Apple digitális asszisztense ugyanis a nap 24 órájában a rendelkezésünkre áll. A külső zajokért hat különböző mikrofon felel, melyek segítségével nem csak kizárni, de tompítani is tudjuk a külső zajokat.

AirPods-Max
Fotó: The Verge

A fejhallgató rendelkezik az Apple okosóráiról ismert Digital Crown gombbal is, melynek segítségével utasításokat adhatunk a készüléknek: elindíthatjuk és leállíthatjuk a zenéket, hívásokat fogadhatunk és letehetünk, aktiválhatjuk Sirit, valamint feltekerhetjük vagy épp lejjebb is vehetjük a hangerőt.

Az Apple természetesen ezúttal is hű maradt borsos árcéduláihoz, az AirPods Max ugyanis 549 dollárt kóstál, ami a magyar webshopban 234 990 forintot jelent.

https://www.youtube.com/watch?v=28a1mXXKc7E&feature=emb_logo&ab_channel=AppleArchive

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?