Sony Direct-view

A vállalat valami nagy durranásra készül, de egyelőre még csak találgatni lehet, hogy miről is lehet szó. OLED? MicroLED? QLED? Esetleg valami egészen más…..Egyelőre annyit tudunk, hogy a Sony Direct-View néven hívja a technológiát.

A Sony egykor a televíziós iparág királya volt, de ezek az idők már régen elmúltak. Hogy miért is alakult így, annak számos oka van, de az tény, hogy a vállalat bőszen próbálkozik, időt és energiát nem kímélve fejleszt, hogy előálljon valami olyan innovációval, amely ismét a trónra repíti a céget. A Sony Direct-View tv lehet az a húzás, amire oly régóta várnak.

Az elmúlt egy évtizedben több komoly fejlesztéssel is színre lépett a konszern, amelyek azonban nem hozták meg a várva várt áttörést. De most, azaz inkább a közeljövőben minden megváltozhat. A Sony ugyanis bejelentette, hogy néhány napon belül bemutat egy új, teljesen forradalmi kijelzőt és/vagy technológiát, amely alkalmas lehet a célok elérésére.
Egyelőre még semmi konkrétumot nem lehet tudni, mindössze egy ígéretes videó látott napvilágot.

A pletykagyár persze már beindult, és a jólértesültek egymásra licitálva állnak elő a különféle teóriákkal. Egyes vélemények szerint valami OLED mutánssal rukkolnak majd elő, mások szerint egy minden korábbinál életképesebb MicroLED változattal jelentkeznek, és persze szóba került a QLED, illetve a QNED technológia is. Január elején már biztos okosabbak leszünk, mi mindenesetre nagyon kíváncsiak lettünk a Sony Direct-View tévékre.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!