Élőképeken is látható a Samsung termékkövető kütyüje

Bluetooth-alapú termékkövetést tesz majd lehetővé a Samsung Galaxy SmartTag, elvileg a Galaxy S21 mobilokkal együtt érkezik. 

A Samsung már kiküldte a meghívókat a január 14-én esedékes nagy rendezvényére, amelyen a Galaxy S21 mobiljai debütálnak majd. Több más termék is bemutatkozik azonban ezekkel együtt, például a Tile mintájára készülő, Bluetooth-alapú követőcímke, a Galaxy SmartTag.


Erről az élőképek nemrég már a tajvani NCC adatbázisában is felbukkantak, hitelesítették ugyanis a terméket. A fekete mellett elvileg még egy színben kapható lesz a Galaxy SmartTag, ami külsőre is igen hasonló a Tile követőkhöz, nem csak működésben lesz az.

A funkciókról egyelőre nem volt szó, de arra már korábban fény derült, hogy egy darab cserélhető, 3 voltos gombelem látja majd el energiával a Bluetooth 5.1 segítségével kommunikáló eszközöket. Ezeknek darabja 15-20 euró lehet, feltehetően a SmartThings Find funkciót is támogatják majd.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: NCC

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?