11 különböző színben érkezik a Samsung Galaxy S21 széria

Bár a kínálat országonként különböző lehet, 11 különböző színárnyalatban kerül piacra a Samsung Galaxy S21 sorozat. 

Nem kell már sokat aludni, hogy közelebbről is megismerhessük a Galaxy S21 szériát, amely január 14-én kerül bemutatásra. A modellekről szinte már mindent tudni, például azt is, hogy Galaxy S21, Galaxy S21 Plus, Galaxy S21 Ultra verziókra számíthatunk. Nemrég derült fény arra is, hogy a sorozat 11 különböző színben kerül kiadásra, amelyek mindegyike a Phantom elnevezést viseli magán. Lesz fekete, barna, arany, szürke, sötétkék, rózsaszín, piros, ezüst, titán, ibolya és fehér.


A pletykák szerint a gyártó nem egyszerre fogja bevezetni az összes színt a piacra, valamint bizonyos árnyalatok csak konkrét országokban kerülnek kiadásra. Olaszországban például Galaxy S21 5G Phantom Grey Samsung Enterprise Edition néven fog  futni.

samsung-galaxy-s21
Fotó: TechQuila

A Samsung legújabb zászlóhajós modelljei nem lesznek olcsók, ugyanis egy nemrégiben kiszivárogtatott információ szerint a Galaxy S21 849 euróért (305 ezer Ft), a Galaxy S21+: 1049 euróért (376 ezer Ft), a Galaxy S21 Ultra: 1399 euróért (502 ezer Ft) lesznek kaphatóak Belgiumban. Bár ezek továbbra sem megerősített információk, a pletykák szerint közel bizonyosra vehetők, ám hogy Magyarországon milyen áron kerülnek majd forgalomba, azt még továbbra sem tudni.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?