Tele van okossággal az új Roborock robotporszívó

Ismerős dizájnt, de fejlett felmosós funkciót hozott magával a Xiaomi új Roborock S7 robotporszívója. 

A Xiaomi Roborock márkája is vitt valami újdonságot az idei CES-re a Roborock S7-et. Az új robotporszívó legfőbb újdonsága a Sonic Mopping nevű felmosási funkció. A felmosó egység 50 Hz-es frekvencián, percenként 3000 alkalommal vibrál, így gyakorlatilag átdörzsöli a padlót, nem csak végighúzza. Vagyis az odaszáradt foltokkal és nehezen tisztítható felületekkel is jobban boldogul.


A felmosó 5 mm-rel fel tud emelkedni, ha végzett, illetve gumitüskék nélküli a porszívó keféje is. Az ultrahangos szőnyegfelismerő pedig automatikusan felemeli a felmosót, nehogy nedves legyen a szőnyeg. A zónákat és szobákat felismeri az S7, bár kamerák nincsenek benne, csak LiDAR-szenzorok. A magánszférát nézve ez azért jó hír inkább.

A portartály 470 ml-es, a víztartály 300 ml-es. Az 5200 mAh-s akku 3 órás takarítást tesz lehetővé csendben módban, gyengébb felmosással. A gépezet appon keresztül vezérelhető, fehérben és feketében is létezik, és 649 dollárba kerül majd a márciusi megjelenésekor. Egy automatikus dokkolóval pedig a portartály automatikusan is üríthető lesz.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Xiaomi

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?