Logót lopott a Google a Panasonictól?

Az új Google TV rendszer logója nagyon hasonlít a Panasonic OLED szimbólumára. Lopott a Google?

Most már biztos, hogy a Google tényleg színre lép idén egy új okostévé rendszerrel. Ez a Google TV, amely a jelek szerint elég frankónak tűnik. A dolgot komolyan gondolják, hiszen a platformnak már van saját weboldala, sőt kapott egy saját logót is.


lopott a google
Ezt nézegetve csak az járt a fejünkben, hogy milyen ismerős ez az ábra. De csak nem bírtunk rájönni, hogy honnan, összeült a Techworld Törzsi Tanács, és végül sikerült kisütni, hogy honnan: Hát ez tisztára olyan, mint az a logó, amit a Panasonic használ az OLED tévéinek megjelelésére. Szóval jelen állás szerint a Google dizájnereit alaposan „megihlette” a japán cég.

lopott a google

Kérdés, hogy ez már nekik is feltűnt-e, illetve annyiban hagyják-e ezt: Amennyiben a Panasonic tényleg Google tévére váltana, ahogy azt csiripelik a madarak, akkor valószínűleg azért igen….. Persze az is lehet, hogy totál véletlen az egész, nem is lopott a Google semmit, hanem valahogy így alakult, csodaként.

[sc name=”facebook” ]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?