Rendhagyó Galaxy S21 Ultra mobilokat árul a Caviar

Van itt olyan modell is, aminek egy bivaly van a hátlapján – szokásos módon igen rendhagyóak a Caviar friss, testre szabott mobiljai, a Galaxy S21 Ultra esetében is. 

Már a Holdújév tiszteletére rakta össze a legújabb mobiljait az orosz Caviar luxuscég. Ezúttal Samsung Galaxy S21 Ultra okostelefonokat alakított át, megint extravagáns kivitelben persze, méregdrágán.


A Samsung Galaxy S21 Ultra Ox by Caviar például 3D-s bivalyfejet kínál a hátlapon, amelynek az orrán 24 karátos aranyból készült aranygyűrű megy át, és mozog is. Két gyémánt is van a bivaly szemében, 3 mm-es, 3/3-as tisztasággal. Ebből csak 21 darab készül, mindegyik többe kerül majd 20 000 dollárnál.

Visszafogottabb lett a Samsung Galaxy S21 Ultra Golden Line by Caviar, aranyozott hátlappal, gravírozással és egyedi mintával. Az alternatíva erre a Samsung Galaxy S21 Ultra Carbon by Caviar, szénszálas vagy fehér/fekete krokodilbőrrel.

Ezekből mind 99 darab készül, 6000 dolláros darabáron lesznek vihetőek.

Felül a „fehér”, alul a fekete:

A Samsung Galaxy S21 Ultra Golden 21 by Caviar (legfelül) pedig 18-karátos arany hátlapot kínál, 21-es gravírozással. Ebből csak egy készül, ennek megfelelően 77 230 dollárba kerül.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Caviar

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?