A Samsung maga arra számít, hogy a Galaxy S21 széria is hozza a Galaxy S20 sorozat eladásait. 

Bár igen nagy figyelem övezi most a Galaxy S21 mobilokat, és állítólag kapkodnak is ezekért az emberek, de a Samsung inkább óvatos. A dél-koreai cég arra számít, hogy 26 milliót tud majd eladni ezekből a készülékekből. Vagyis pontosan annyit, amennyit a tavalyi Galaxy S20 modellekből.

A jól értesült források szerint azért nem lesz nagyobb siker a Galaxy S21 széria, mert a legtöbb ember nem jár annyit boltokba, ez pedig visszaveti az eladásokat. Ráadásul a Samsung alábecsülte a Galaxy S21 Ultra iránti keresletet: hiába kerül egy vagyonba ez a modell, eléggé viszik az emberek, és így átmeneti készlethiány jelentkezett.

A 26 millióból egyébként 10 millió lehet a sima Galaxy S21, 8 millió a Galaxy S21+ és 8 millió a Galaxy S21 Ultra. Iparági források szerint a gyárak már megkapták a rendeléseket, persze ha nem viszik eléggé a készülékeket vagy a vártnál többre lenne szükség, akkor még tudnak majd variálni. Külföldön egyébként nagy sikernek látszanak az új mobilok az alacsonyabb vételáraik miatt, sajnos hazánkban még többe kerülnek, mint a tavalyiak…

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: SlashGear, PCMag