ADATA XPG Hunter

Az ADATA  nemrégiben bemutatta az XPG Hunter DDR4 memóriát, amely U-DIMM és SO-DIMM formátumban egyaránt elérhető és akár 3200 MHz-es adatátviteli sebességet és 8 GB-tól 32 GB-ig terjedő kapacitást kínál, nagy stabilitással, így ideális lehet teljesítményzsokéknak.

Asztali és notebook felhasználók számára egyaránt jó választás lehet, ha nagy teljesítményű DDR4 memória megoldásokat kerestek.

A belső külső is lehet fontos

Mivel még mindig nagy divat a plexi oldalú pc-ház, így nem mindegy, milyen külsővel rendelkeznek a perifériák, amiket a gépekbe telepített fénycsövet esetleg megvilágítanak. Az XPG Hunter DDR4 memória fekete NYÁK-kal  rendelkezik és mindkét oldalát egy szintén fekete hűtőlap takarja  vörös „XPG” és „DDR4” jelöléssel.

ADATA XPG Hunter

A modul közepén a sorozat fehér logója található. Ez elég egyszerű, ugyanakkor menő külsőt kölcsönöz a moduloknak, szóval, ha valaki vendégségben van nálunk és egyszer csak mintegy rajtaütésszerűen bele akar kukkantani a számítógépünk házába, a RAM-on biztos nem fog múlni, hogy “rendes ember” benyomást alakítsa ki rólunk.

Gyártási minőség

Az ADATA által kiadott információk szerint az XPG Hunter DDR4 memóriamodulok kiváló minőségű chipekkel készülnek, szigorú szűrési eljárás mellett. A legfinomabb NYÁK-kkal vannak felszerelve, és szigorú megbízhatósági és kompatibilitási teszteken mennek keresztül, hogy biztosítsák a hosszú élettartamot és a tartósságot, amelyek létfontosságúak a túlhúzás, a játék és az extrém benchmarking szempontjából.

Teljesítmény

Az ADATA XPG Hunter DDR4 U-DIMM memóriamodulok 4 GB-os, 8 GB-os, 16 GB-os és 32 GB-os méretekben elérhetőek, 2666 MHz-es (16-18-18 időzítéssel, 1,20 V-on), 3000 MHz-es, (16-20-20 időzítéssel és 1,35 V-on) és 3200 MHz-es (16-20-20 időzítéssel, 1,35 V-on) sebességgel.

Elérhetőség, ár

Az ADATA XPG Hunter DDR4 U-DIMM memóriamodulok például az eMag kínálatában kaphatóak. A 16GB-os modul ára 22.690, a 32-esé pedig 46.590Ft.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!