Sokkal jobb lesz az Android TV

Érkezik egy komoly frissítés, amelynek köszönhetően jelentősen javul felhasználói élmény az Android TV rendszerrel ellátott készülékeken. 

A Google által fejlesztett Android TV okostévé rendszert az évek során egy csomó kritika érte. A sebesség és a stabilitás mellett sokan kritizálták a grafikus kezelőfelületet. És nem is ok nélkül. Az ugyanis átláthatatlan, a felépítése logikátlan, kitakarja az egész képet, azaz egy szóval nem kimondottan felhasználóbarát.
De most minden megváltozik! Az IT óriás bejelentette ugyanis, hogy érkezik egy komoly frissítés, amelynek köszönhetően teljesen átalakul a kezelőfelület. Sokkal tömörebb, átláthatóbb lesz, ráadásul az éppen futó tartalom sem tűnik el a képről. Az új verzió a Samsung Tizen Smart TV rendszernél alkalmazott külsőt másolja, de hát a jobbtól nem szégyen lopni.


android tv
Ez tényleg jó hír, örülhetnek a Sony, Philips, TCL vagy Sharp tévék tulajdonosai! A frissítés régiónként éltérő időpontban érkezik. Első körben az USA, Kanada, Ausztrália, Franciaország és Németország kapja meg a csomagot, de idővel a többi ország is sorra kerül a hírek szerint.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?