Androidos okosórákra válthat a Samsung

A jelentések szerint a Samsung az okosórák piacán Wear OS-re válthatja a Tizen rendszert. 

Az évek során többször lehetett már hallani arról, hogy a Samsung lemond a saját Tizen rendszeréről, és az okosóráira a Google Android-alapú Wear OS rendszerét telepíti. Maga Evan Blass is beszélt erről még 2018-ban, de eddig semmi nem lett az egészből. A szintén igen megbízható Ice Universe most újra elővette ezt a témát, és azt állítja, hogy a forrásai szerint a Samsung következő okosórája már Wear OS-t futtat majd.


Mindez furcsa lépés lenne a Samsung részéről, a szakértők szerint ugyanis a Tizen-alapú Samsung okosórák jobban, mint a Wear OS-re építő rivális termékek. Ha tényleg vált a Samsung, akkor nagy munka vár a gyártóra.

Utoljára 2014-ben dobott piacra olyan okosórát a Samsung, amin Android-alapú rendszer futott. Vajon ezúttal tényleg vált a dél-koreai gyártó? És vajon magára talál végre a Google okosórás rendszere?

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Trusted Reviews, DC Rainmaker

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?