A Razer úgy döntött, hogy tényleg legyártja és árulni kezdi az RGB-s arcmaszkot, ami eddig Project Hazel néven volt ismert. 

A Razer még januárban mutatta be a Project Hazelt, ami egy többször használható, N95-ös arcmaszk. Okosmaszk, Chroma RGB-s világítással, hangfelerősítéssel és lemez alakú ventilátorokkal. Ezen felül pedig átlátszó a borítás, hogy a viselő szája látható legyen.

A gyártó ügyvezetője, Min-Liang Tan a Yahoo Finance-nek adott interjúban elárulta, hogy többé a termék nem csak koncepció, hanem úgy döntöttek, legyártják azt, és árulni kezdik.

A ventilátorok egyébként lecsatolhatóak és újratölthetőek, a beépített mikrofonokkal erősítik fel a beszédhangot. Az újrahasznosított műanyag burkolat pedig víz- és karcálló. A két ventilátor Chroma RGB-s fényekben pompázik, és sötétben a szájat is megvilágítja. Az állítható fülpántok révén állítólag kényelmes is.

Árakról és megjelenési időről nem esett szó, de előbb még egyébként is be kell szereznie a Razernek a szükséges tanúsítványokat és engedélyeket. Aztán majd kiderül, hogy erre tényleg van-e igény azon túl, hogy kapott 5 perc figyelmet. A Razer ügyvezetője szerint mindenesetre nagyon sokáig fognak még maszkokat hordani az emberek. Reméljük, hogy téved, és nem lesz rá szükség.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Razer