Meglepően alacsony áron jön a világ első hajlítható OLED tévéje

A Skyworth W82 65 hüvelykes változatban lesz elérhető és lehet majd ívelt, illetve sík üzemmódban használni.

A kínai Skyworth tévés fronton komoly terveket dédelget. Ezt bizonyítja, hogy többek között megvették a patinás német Metz márkát, illetve rengeteget költenek kutatás-fejlesztésre. Ennek pedig látható eredményei is vannak. A cég egyike volt az elsőknek, amely OLED tévével lépett színre, és állítólag jó ideje komolyan dolgoznak saját panelek megalkotásán is.


Most a vállalat azt jelentette be, hogy színre lép a világ első kereskedelmi forgalomban is kapható OLED televíziójával. Ezzel pedig megelőzik a nagy rivális LG-t, amely szintén hasonló termékeken dolgozik. A Skyworth W82 65 inches képátlójú, és tehát használható ívelt valamint sík üzemmódban is. Természetesen nem a felhasználónak kell macerálnia a készülékházat, hanem egy gombnyomásra, motorosan változik meg a képernyő alakja. A görbület mértéke 1000R, azaz olyan, mintha a képernyő egy 1000 mm képátlójú körből lenne kimetszve.

A cég a termékkel a gamereket is megcélozza, hiszen a hajlíthatóság is nekik lehet jó. A maximális képfrissítési ráta pedig 120 Hz, amire szintén csak a játékosoknak lehet szüksége.
Amikor először hallottunk erről a termékről meg mertünk volna esküdni arra, hogy irgalmatlan sokba fog kerülni, de most úgy tűnik, hogy nem lesz különösebben kegyetlen az ára. Kínában kezdik árulni 30 000 jüanos, azaz durván 1,4 millió forintos áron.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?