Ügyesebb lett a Samsung Galaxy S21 mobilok kamerarendszere

A Samsung Galaxy S21 okostelefonok legutóbbi nagy frissítése olyan változtatásokat is tartalmaz, amelyek a kamerák működésén csiszoltak. 

A Samsung még tovább csiszolta a kamerák működését a Galaxy S21 szériás okostelefonjainál, ennek ellenére ezeknél is akadnak apróbb hiányosságok, és persze ezek a kamerák sem tökéletesek. A megjelenés óta több javításban is igyekeztek tovább javítani a készülékek fotós, videós teljesítményén.


A napokban már az áprilisi biztonsági javítások is elindultak a Galaxy S21 mobilokra, a csomagba pedig a kamerákat érintő változtatások is bekerültek. Eleinte például csak a fő és az ultaszéles kamerákkal lehetett portréfotókat készíteni, ami azért probléma, mert ehhez a telefotós kamerát szokás használni. A mostani frissítésben szerencsére ezt is lehetővé tették.

A frissítés első körben Indiában vált elérhetővé, elvileg a következő hetekben minden felhasználóhoz eljut majd a több mint 1 GB-os csomag.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Samsung

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?