Itt egy remek ajánlat a retró gépek szerelmeseinek

A retró Ready! Model 100 lapka PC-re épít, de a csúcsváltozatba 4-magos AMD Ryzen processzor fér. 

Igaz, hogy a Ready! Model 100 már decemberben megérkezett, de a Kickstarter-projektre és a tényleges forgalmazásra sokkal többet kellett várni. Egy retró gépről van szó, aminek az alapárában igazából a váz van, benne billentyűzettel és apró kijelzővel.


A gombok alatt mechanikus kapcsolók találhatóak, a PCB támogatja az RGB-s világítást is. A 8,8 hüvelykes érintőkijelző pedig 1920 x 480-as felbontású. Akad egy pár 10 wattos hangszóró is a gépen, négy SMA antennaport, D-panel port.

Mindegyik modell alumínium burkolatot kapott, a lapka PC, ami működteti az egészet, az viszont nincs benne a 236 dolláros alapárban. Létezik viszont több konfiguráció is a retró gépből, van olyan kiadás például, amibe 4-magos AMD Ryzen APU, 16 GB RAM és 512 GB-os SSD kerül. Ha minden terv szerint halad, áprilisban kezdik is a kiszállításokat.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Ready! Computer Corporation

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?