A Nintendo Switch legnagyobb működő változatát készítette el Michael Pick youtuber, amely közel 30 kilót nyom, és akkora lett, mint egy felnőtt ember. 

A Nintendo Switch játékkonzol kétségkívül egyik legnagyobb előnye az, hogy hordozható, ami a Michael Pick által alkotott modellről már kevésbé mondható el. Az alkalmi mérnökké avanzsált youtuber ugyanis egy 70 hüvelyk (177 cm) széles és 30 hüvelyk (76 cm) magas Nintendo Swicth konzolt készített el, amely meglepő módon teljes mértékben működőképes maradt.

A gigaméret ellenére a konzol továbbra is hordozható, persze 29,48 kilogrammos súlyával nem túlzás azt állítani, hogy ember legyen a talpán, aki ilyennel a zsebében mászkál. A géptest egyébként fából készült, a konzol gombjait pedig 3D nyomtató segítségével alkották meg, amelyek használata bár nem éppen kényelmes, de legalább üzemképes.  Hovatovább az óriási konzol a Switch kiegészítőkkel is kompatibilis, a szerkezetben ugyanis egy dokkolt Nintendo Switch is helyet kapott.

Az óriási konzol előtt mi is emeljük kalapunkat, ám hogy a történet igazán kerek legyen, az ügyeskezű influenszer úgy döntött, hogy alkotásának egy gyermekkórházban lesz a legjobb helye, így a világ legnagyobb Nintendo Switch konzolja végül a St. Jude Children’s Hospital-ban lelt otthonra.

És ha már itt tartunk: az elmúlt hetekben elkezdtek szállingózni információk a Nintendo Switch egy combosabb verziójáról is, amelyet bár a japán gyártó továbbra is konstans tagad, tűzközeli források szerint akár már az idén piacra kerülhet, feltehetően valamikor a karácsonyi ünnepi szezonban. Az új géppel kapcsolatban persze akad még kérdőjel bőven, ám a pletykák szerint a konzol belsejében egy modern Nvidia processzor dolgozik majd, ami nemcsak a 4K felbontást támogatja, de kompatibilis lesz az Nvidia DLSS (Deep Learning Super Sampling) technológiával is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!