darth vader kutya
Fotó: World Today News

A filmes világ egyik legemlékezetesebb főgonoszától még a ház őrzője is képes megrettenni. 

Nem példa nélküli, hogy egy jól megírt gonosz karakter ellopja a show-t, és nagyobb népszerűségre tesz szert, mint maga a főhős. A filmtörténelemben tucatszor láttunk már erre példát, ott van rögtön George Lucas Csillagok háborúja univerzumának legendás főgonosza, Darth Vader. A világhíres gonosztevő a popkultúra valóságos ikonja lett, robotszerű kinézete és sokat sejtető légzése sokakban ébreszt félelmet, ráadásul nem csak az emberekben, de a lenti videó tanulsága szerint még az állatokban is.

A rustymetalcreation nevű TikTok-felhasználó egy szenzációs videót osztott meg a napokban, amin egy Ellie nevű golden retriever éppen a Star Wars – Egy új remény című filmet nézi a gazdival. Amikor a képernyőn megjelenik Darth Vader, az eb fogja magát, és farkát behúzva lesettenkedik a kanapé mögé, hogy onnan lesse a sith nagyúr érkezését.

@rustymetalcreation

Darth Vader Scare

♬ Oh No – Kreepa

A jópofa tiktokos videó hamar több milliós nézettségre tett szert, sőt a Twittere is kikerült, jelenleg pedig 7.6 milliónál jár a megtekintések száma. Ám ez még nem minden: Mark Hammil, a Luke Skywalkert játszó színész is megosztotta a videót azzal a szöveggel: „Okos kutya. Bárcsak nekem is eszembe jutott volna, hogy a kanapé mögé bújjak, mikor először találkoztam vele.”

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!