nagymama dobol
Fotó: Drummerszone

Dorothea Taylor nem az a tipikus nagymama, legalábbis abból a szempontból biztosan nem, hogy úgy dobol, mint a főszereplő srác a Whiplash című filmben. 

Gyakran halljuk, hogy a kor nem számít, és csak az a fontos, hogy mennyinek érzi magát az ember. Dorothea Taylor is pont így vélekedik erről, és mi hiszünk is neki, hiszen a nagymama korú nő olyan profi módon dobol, hogy csak úgy koppannak az állak. Egyik legutóbbi videójában az idős hölgy tökéletes faarccal és pontossággal üti végig azt, amit a nagysikerű Whiplash című filmben a főszereplőt alakító srácnak csak a legvégén sikerült eljátszania, és akkor is csak szétizzadva és nagy kínszenvedések közepette.

@taylor.dorothea

#foryoupage #fyp #doublestrokeroll #drummer #godmotherofdrumming #practicemakesperfectt

♬ original sound – taylor.dorothea

A videó hatalmasat megy az interneten, a TikTokon már több, mint 25 millióan látták, de a hölgynek egyébként is igen népes követőtábora van a videómegosztó közösségi hálózaton, szám szerint 781 ezer. Ezt tudva nem is olyan meglepő, hogy nem ez az első alkalom, hogy az idős hölgy elkápráztatja a rajongókat valamilyen ütős darabbal. A doboktatóként is dolgozó Dorothea ráadásul a kemény zenékben is otthon mozog, egy korábbi alkalommal ugyanis a Disturbed legismertebb dalát, a Down With The Sickness-t is tökéletesen lehozta.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!