Így nyerhetsz nagyon király Samsung cuccokat!

Többek között egy idei Neo QLED csúcstévét és egy S21+ toptelefont is kisorsol a cég egy látványos nyereményjátékban. Menő Samsung nyereményjáték jő!

A Samsung egy elég király nyereményjátékkal fordul rá a nyárra, aminek keretein belül szuper cuccokat lehet behúzni. Nem vicc, többek között egy idei Neo QLED tévécskét, meg egy S21+ mobilt is hozzávágnak a szerencsésekhez. Ehhez nem kell mást tenni, mint elmenni ERRE a weboldalra, megnézni két rövid klipet, és megmondani, hogy hány tévét rejtettek el bennük.


samsung nyereményjáték

A kisfilmek egyébként eléggé szuperek, hangulatosak lettek, szóval már pusztán az élvezet kedvééért is érdemes megsasolni őket, az pedig, hogy még nyerni is lehet ezzel, az külön öröm! Na, mindenkinek jó játékot, viszont kevés szerencsét kívánunk, mert mi is pályáztunk, reméljük mi húzzuk be az egyik motyót a Samsung nyereményjáték keretein belül.

A játék tehát itt, a: https://neoqledjatek.hu/hatartalanseta oldalon

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?