Gigantikus méretű akkumulátor kerülhet ebbe az új mobilba

Az Ulefone következő okostelefonja 13 200 mAh kapacitású akkumulátort kap – valószínűleg nem kell minden este feltölteni. 

Az Ulefone általában strapabíró és kedvező árú okostelefonokat kínál, hamarosan azonban olyan modellje is lesz, amely gigantikus akkumulátort kap. A hosszú üzemidőről a kedvcsináló alapján egy 13 200 mAh-s energiaforrás gondoskodik majd.


Az eddig közzétett anyagook alapján nem powerbankről van szó, hanem tényleg egy konkrét okostelefonról. Ami persze a nagy akku miatt vastagabb is lesz, ezért strapamobil dizájnt kap a készülék.

Az Ulefone a hamarosan érkező mobilját elsősorban azoknak kínálná, akiknek hosszú ideig működő készülékre van szükségük, mert például sokat utaznak. Remélhetőleg az okostelefon képes lesz a fordított töltésre is (még jobb lenne, ha fordított vezeték nélküli töltést is támogatna), ebben az esetben ugyanis hordozható akkumulátorként is bevethető lenne szinte bármihez.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Ulefone

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?