Akár egy Xbox-ot is nyerhetsz a Samsung játékán!

Ki kell próbálni egy csúcstévét, elmondani, hogy milyen volt, és reménykedni.  Ez az Xbox nyereményjáték Samsung módra.

A Samsung egy igen szokatlan lehetőséget hirdetett meg, hiszen bárki számára adott a lehetőség, hogy otthonában próbáljon ki egy idei csúcstévét. Ehhez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia az Otthoni bemutatóterem program weboldalán, és drukkolni annak, hogy a kiválasztottak közé kerül.


xbox nyereményjáték

Amennyiben pedig ezt követően hajlandó a véleményét is leírni a készülékről, akkor egy remek játékban vehet részt. A programban résztvevők között ugyanis a tesztidőszak végén kisorsolnak egy Xbox One X konzolt, valamint egy Galaxy Watch3 okosórát, ami pedig egy csúcskategóriás modell ebben a termékcsaládban.

Akit megérintett az ötlet, az ne habozzon, látogasson el az Otthoni bemutatóterem oldalára, regisztráljon, remélje a legjobbakat! Mi egyébként már próbáltunk idei Samsung Neo QLED tévét, és őszintén mondhatjuk, hogy eléggé bombázó a kép- és a hangminőség is, szóval már csak azért is megéri az egész, hogy egy kicsit leessen az ember álla.

Tehát a részletek itt: https://neoqledjatek.hu/otthonibemutatoterem

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?